Siyaset

Gökhan Dinçer Mudanya’dan bu kez mesajı Ömür Gedik’le verdi

BURSA (İGFA) – 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçedeki her sorunla yakından ilgileneceklerinin sözünü verdi.

Dinçer, bu kez yazar, şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik’le biraraya gelerek Sevgi Barınağı’nı gezdi.

Hayvanseverlerin de yer aldığı ziyarette Gökhan Dinçer, ülkenin önemli gündem maddelerinden birisi olan konuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

PATİKART VERECEĞİZ

Sokak hayvanları meselesinin Tüm Türkiye’nin önemli konularından birisi olduğunu ifade eden Dinçer, “İlçemizde yaşanan her sorunun farkındayız ve çözümlerimiz de hazır. Bunlardan bir tanesi de sokak hayvanları. Bu tabii ki sadece Mudanya’nın değil, Türkiye’nin önemli sorunlarından bir tanesi. Ancak, sokak hayvanları meselesi tarafları olan bir konu. Herkes sokak hayvanlarıyla aynı iletişimi kuramıyor. Burada gönüllülerimizden destek alacağız. Bu konuyla ilgili olarak patikart uygulamamızı oluşturacağız. Gönüllülerimiz konuyla ilgili eğitim alacaklar ve bunun sonucunda patikart isimli kartımızı vereceğiz kendilerine. Sokak hayvanlarıyla ilgili gönüllülere alanlar vereceğiz. Bizler de kuracağımız rehabilitasyon merkezinde gönüllülerimizle birlikte bir yol haritası çizmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu